Vi blev i september adspurgt, om vi ville være officiel dansk forhandler af det legendariske schweiziske urmærke Swiss Military Hanowa. Efter at have set nærmere på deres kollektion, var vi overbeviste om, at disse smukke armbåndsure fra Schweiz ville blive vel modtaget af vores kunder. Og ganske rigtigt! Ganske mange danskere har indtil nu anerkendt de kvalitetsmaterialer og designs, som kendetegner alle Hanowa urene til mænd og kvinder.

Og hvad består disse schweiziske ure så af? Jo, samtlige drives naturligvis af et kvalitets urværk fra Schweiz. Derudover kan man ift preferencer og pengepunk, få ekstra høje kvalitets features såsom hesalit- eller safirglas. Næsten alle modellerne har en vandbeskyttende effekt på 10 atm (100 meter), hvilket gør dem anvendelige til at svømme med.

Derudover blev vi tilbudt et parti ekstra gaver til vores kunder. Gaverne består af officiel Swiss Military kuglepen med vaterpas, samt en multisidet lineal. Især kuglepennen tror vi glæder mange af vores kunder når de får den, for den er ligesom urene flot og stilfuld.

Klik her og se hele vores nuværende kollektion af Swiss Military ure fra Hanowa!