Vi har siden den store urmesse i Basel (Baselworld), gået og luret på at få det amerikanske modebrand Guess ind i vores urbutik. Vi har flere gange fået forespørgsler fra kunder om mærket, men har ikke ville føre Guess med mindre, at vi blev officielt godkendte som autoriseret forhandler i Danmark af Guess's hovedkvarter. Det er vi nu blevet (som den eneste rene netbutik i Danmark), og kan derfor tilbyde en kæmpe kollektion af Guess accessories!

Ikke kun Guess armbåndsure

Det er dog ikke kun Guess's populære dameure og herreure, som vi kommer til at føre i vores netbutik. Vi kommer også til at føre nogle af Guess mest populære smykker! Så du vil inden længe kunne finde en dedikeret sektion for Guess's flotte armbånd, ringe og øreringe.

Fordelene ved at handle Guess hos os

I og med at vi er blevet officielt godkendt af Guess Europa til at forhandle deres produkter, så kan du selvfølgelig være helt sikker på, at uret eller smykket er 100% ægte. Men Guess er også MEGET grundige i deres check af garantibeviser. Det SKAL være udfyldt af en godkendt forhandler - ellers accepteres en reklamation ikke. Du får naturligvis et gyldig og anerkendt garantibevis hvis du handler hos os.

Klik her for at se hele vores Guess kollektion!