Nyt mærke i butikken

Vi har fået føjet endnu et nyt mærke til vores netbutik. Denne gang er det et trendy urmærke fra Skotland ved navn Breo. Mærket har været et kæmpe hit hjemme i Storbritannien, og uret bliver mere og mere populært rundt omkring i Europa.

Orb hedder deres digitale kollektion

Breo  har mange forskellige serier af armbåndsure, og deres digitale af slagsen kalder de Orb. Kendetegnet ved denne serie er, at de har store runde urkasse af rustfrit stål og lækre bløde gummiremme. Urkasserne er i forskellige fede farver, men de har også lavet traditionelle sorte og hvide modeller. Orb er den første af de serier vi har købt hjem fra Breo, og i de nærmeste dage vil vi præsentere flere af Breos kollektioner af trendy armbåndsure. Og naturligvis køber vi via de officielle kanaler, og er derfor autoriseret Breo forhandler i Danmark.

Forholdsvis billigt ur

Ser man på kvalitet og stilen, er Breo Orb digitaluret relativt prisvenligt. De fås i skrivende stund til 499 danske kroner. Havde der stået et andet designermærke på uret, ville prisen nok have været 2 til 3 gange højere.

Så se om Breo Orb uret er noget for dig, eller check for eksempel vores andre billige armbåndsure. Alternativt kan du checke vores andre elektroniske digitalure - der er noget for enhver smag og pengepung.