Vi har fået endnu et verdenskendt mærke ind i vores shop. Der er tale om det amerikanske mærke Fossil, som har været meget i medierne det sidste stykke tid pga deres køb af et kendt dansk urmærke.

Vi har endelig fået lov til at sælge Fossil urene, og er dermed én af de få autoriserede forhandlere af Fossil ure i Danmark. Det er blevet velmodtaget af vores kunder! Indtil flere har allerede nu sikret sig et flot armbåndsur fra Fossil, og vi er overbeviste om, at endnu flere vil følge trop meget snart.

Urene er utrolig flot designet, og så befinder de sig i en prisklasse, som langt de fleste kan være med i. Af alle de Fossil ure vi har solgt indtil videre, er ikke én eneste blevet returneret. Så folk er absolut ikke skuffet over designet eller kvaliteten.

Med over 100 forskellige Fossil modeller, kan vi tilbyde vores kunder den komplette kollektion af Fossil ure i Danmark. Modellerne er nogenlunde lige fordelt mellem Fossil ure til mænd og Fossil ure til kvinder. Vi vil bestræbe os på hele tiden at have den komplette kollektion til rådighed her på UrKompagniet.dk, så du som kunde ved, at alle Fossil armbåndsurene kan findes lige her på vores shop.