Mest populære ure

UrKompagniet – Danmarks største udvalg af ure

Velkommen til UrKompagniet! Hos os finder du, som navnet antyder ure fra førende producenter til både mænd og kvinder til knivskarpe priser! Vi bestræber os altid på at have det største, bedste og mest moderne udvalg online – overhovedet. Så hvis du har ledt med lys og lygte efter det rette armbåndsure, så er du kommet til det helt rette sted.

Samlet set har vi løbende mere end 5000 forskellige ure på lager, så du har ingen undskyldning for at gå tomhændet herfra.

Ure går aldrig af mode

Ure er et af de ældste og mest tidløse accessoires overhovedet! Og det er med god grund. For lige siden 1770, da det første moderne armbåndsur blev opfundet, har ure været en fast bestanddel af både kvinders og særligt mænds garderobe.

Det første selvoptrækkende armbåndsur blev opfundet af schweiziske Abraham-Louis Perrelet, der var med til at lægge grundlaget for den industri vi kender i dag. Schweiz er selv den dag i dag ofte synonym med eksklusive ure, som Rolex og Omega. Men i dag er ure blevet hverdagseje og alle større modebrands, har i dag deres egen collection af ure.

Det har også betydet, at udvalget af ure er eksploderet igennem tiden og derfor kan man heldigvis vælge imellem mange tusinde modeller og mærker.

Hos UrKompagniet har vi derfor valgt at samle et bred udvalg af moderne og tidssvarende ure fra nogle af de bedste brands på markedet.

Nogle af disse inkluder blandt andet:

Men selvom vi har mange armbåndsure, så har vi forsøgt at gøre det så nemt som muligt at finde rundt i vores butik.

Vi har inddelt butikken i forskellige sektioner og kategorier.

Øverst oppe kan du se alle vores ure bestemt på køn, og det vil sige vores herreure og vores dameure som du finder til højre i vores menu. I venstre side finder til gengæld vores blog, hvor du kan få en masse ekstra inspiration til a vælge det rette ur.

I den vertikale menu længere nede på siden i venstre side finder du både en oversigt over alle vores mærker samt ikke mindst de mange forskellige typer af ure, som der findes. Så hvis du allerede nu ved at du er på udkig efter et ur med læderrem eller i et andet materiale, så vil vi anbefale dig at starte din søgen her.

Få gratis fragt og landets hurtigste levering hos UrKompagniet

Udover at vi ønsker at give dig det bedste udvalg på markedet inden for ure, så ønsker vi også at give dig de bedste vilkår når du handler hos os. Derfor har vi selvfølgelig presset priserne helt i bund hele vejen rundt på butikken.

Men derudover så tilbyder vi også som noget helt særligt en ekstrem kort leveringstid på kun 1 dag. Det vil sige bestiller du dine varer i dag inden 15, så kan du regne med, at du modtager dem allerede den efterfølgende arbejdsdag. Dette gælder næsten hele vores sortiment - ellers kommer de dagen efter! Køber du for 500 kroner eller mere, så tilbyder vi en gratis leveringsløsning til dig! Du kan altid afhente varene gratis i vores butik udenfor København (Søborg).

For hos Urkompagniet skal det være nemt og hurtigt at bestille sit ur.

Få hjælp til at vælge det rigtige ur

Sidst men ikke mindst, så ønsker vi selvfølgelig også at tilbyde den bedste kundeservice overhovedet.

Vores personale har stor erfaring med de seneste nye modetendenser inden for både ure og mode helt generelt. Derfor kan du altid tage kontakt til os, hvis du er i tvivl om, hvilket ur du skal købe.

Rigtigt mange danskere vælger helt forståeligt at give ure som gaver til både fødselsdage, jubilæer og konfirmationer. Men det kan være svært at vide, præcist hvilket ur, man skal købe. Her kan vi nemt og hurtigt guide dig i den helt rigtige retning. Så vær ikke bange for at tage kontakt til os.

Alle vores ure sendes fra Danmark

Du er som forbruger sikret maksimalt ved at købe dit ur gennem UrKompagniet.dk. Vi er pæredanske og beliggende i Danmark – i modsætning til nogle konkurrenter, der giver udtryk for en danskhed, som ikke omfatter at være en dansk virksomhed.

Det betyder helt konkret, at vi er underlagt dansk lov, og skulle uheldet være ude og dit ur trænger til service, så skriver du som det første til os om problemet, og du får hurtigt en løsningsorienteret tilbagemelding om næste skridt.

Lande

Urkompagniet findes i følgende lande, og vi leverer til mange flere: DK EE ES FI NO NL PL SE.

Seneste indlæg på Urkompagniet.dks blog

TIMEX Q 1979 genudgivelsen | Endelig er den her!

timex q 1979 herreur med blå skive og lænke rem

Vi introducerer dig til det fantastsiske Timex Q herreur, samt forklarer hvad der gør det så specielt at bære.[…klik her for at læse mere]

Indlægget TIMEX Q 1979 genudgivelsen | Endelig er den her! blev først udgivet på UrKompagniet.dk Blog.

Quiz: Hvilken type herreur passer bedst til dig?

quiz til at finde det rigtige herreur til personlig stil og personllighed

Med så mange forskellige mærker, designs og typer af herreure, er det ikke altid den nemmeste opgave at finde det perfekte ur. Denne quiz er en simpel guide til dig der ønsker at vide hvilken type […klik her for at læse mere]

Indlægget Quiz: Hvilken type herreur passer bedst til dig? blev først udgivet på UrKompagniet.dk Blog.

Ur begreber enhver mand bør kende

ur begreber enhver mand bør k

Er du ny til at gå med ur, har du en ur samler i maven eller er du blot interesseret i at vide mere om ure generelt? Der er meget mere til et ur end blot dets udseende og urværk, og derfor har vi la[…klik her for at læse mere]

Indlægget Ur begreber enhver mand bør kende blev først udgivet på UrKompagniet.dk Blog.

Et ur behøver ikke koste en formue!

Det bliver mere og mere populært at samle på ure. Det, man dog hører mest om, er dyre Rolex ure i samlingen, men sådan behøver det ikke være. Jeg har her samlet en guide med lækre herreure, der[…klik her for at læse mere]

Indlægget Et ur behøver ikke koste en formue! blev først udgivet på UrKompagniet.dk Blog.

  Indlæser...