Persondata

Som kunde hos UrKompagniet.dk kan du være sikker på at ingen følsomme oplysninger omkring din person vil blive gemt.

Navn og adresse
I forbindelse med salget vil du blive oprettet som kunde, med navn og adresse, og disse oplysninger bliver gemt i forbindelse med leveringen, og så du på et senere tidspunkt nemt kan foretage et nyt køb. Dette sker ved en oprettelse af en kundeprofil, som du dog aktivt skal vælge ved at sætte flueben ud for muligheden! Du kan til enhver tid tage kontakt til os hvis du ønsker at din profil skal slettes.

Emailadresse og telefonnummer
Din emailadresse og eventuelt telefonnummer vil også blive gemt når du foretager et køb, og det sker for at kunne underrette dig om fx ændringer i ordre, leveringsvanskeligheder, eller andre uforudsete hændelser som kræver at vi skal kunne komme i kontakt med dig.

Vi vil dog ALDRIG foretage uopfordrede salgshenvendelser. Hverken telefonisk eller elektronisk. Kun i forbindelse med problemer ved en ordre vil vi tage kontakt til dig.

Din email vil heller aldrig bliver overdraget til tredje mand.

Kun såfremt du aktivt tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du modtage emails fra os.

Kreditkortoplysninger
UrKompagniet.dk eller dets ejere vil aldrig være i besiddelse af dine kreditkortoplysninger. Når du foretager et køb her på siden, vil selve betalingen foregå via en anerkendt formidler af pengetransaktioner. Her på UrKompagniet.dk foretages transaktionerne af QuickPay (godkendt af PBS), og det vil foregå på en højt sikret og krypteret forbindelse.

  Indlæser...